Soundful Sunday Roermond, 09-12-2018 (De MuziekLoodZ)

Datum/Tijd
Date(s) - 09/12/2018
2:00 pm - 5:00 pm

Locatie
Drums4Fanatics / de MuziekLoodZ

Categorieën


Soundful Sunday is een initiatief van Stichting CULON, gericht op talenteducatie vanaf het prille begin; het leren spelen van je instrument en de groei van de muzikant.
De muzikanten staan in het middelpunt. Zij die podiumervaring willen op doen, connecties willen leggen, maar bovenal gewoon muziek willen maken samen met andere muzikanten!

Zoals de naam al zegt, sluiten wij onze week af met veel gezelligheid en muziek. Bij Soundful Sunday worden ook in de organisatie verschillende (ervaren) muzikanten betrokken, alsmede verschillende partners in de regio. In Roermond werken we samen met lokale ondernemers ondersteund door de gemeente Roermond.
Dit keer strijken wij neer bij de MuziekLoodZ (onderdeel van Drums4Fanatics). Wesliwaar een weekje later – we gunnen iedereen een mooi en feestelijk 11e van de 11e! De coördinator van Soundful Sunday Roermond is Joey Wojcik.

Wil je er vaker bij zijn? Bezoek dan snel onze volledige agenda waar ook informatie over de workshops zal staan die we vaker organiseren; dus waar gaan we genieten van muziek?