Soundful Sunday Roermond, 12-11-2017

Datum/Tijd
Date(s) - 12/11/2017
2:00 pm - 5:00 pm

Locatie
Azijnfabriek 2.0

Categorieën


Soundful Sunday is een initiatief van Stichting CULON, gericht op talenteducatie vanaf het prille begin; het leren spelen van je instrument en willen groeien. Soundful Sunday draait om muzikanten. Muzikanten die podiumervaring willen op doen, muzikanten die willen spelen, muzikanten die andere muzikanten willen leren kennen of begeleiden en ondersteunen maar…
Vooral muzikanten die lekker muziek willen maken. In september 2015 zijn we gestart in Roermond en daar zitten we nog steeds met veel plezier! Elke tweede zondag tussen 14 en 17u is er plek voor iedereen om lekker mee te spelen met, waar nodig, de ondersteuning van de ceremoniemeesters van stichting CULON.
Op 12 november 2017 is iedereen welkom in de Azijnfabriek 2.0.

Zoals de naam zegt, gaat het om zondagen gevuld met muziek. Het einde van de week vieren met op een ongedwongen manier muziek maken. Bij Soundful Sunday worden ook in de organisatie verschillende (ervaren) muzikanten betrokken, alsmede verschillende partners in de regio. In Roermond werken we samen met: Stichting ECI en Reijnen Piano’s en Vleugels.
De coördinator van Soundful Sunday Roermond is Janine van Cann.

Wil je er vaker bij zijn? Bezoek dan snel onze volledige agenda waar ook informatie over de workshops zal staan die we vaker organiseren; dus waar gaan we genieten van muziek?