Soundful Sunday Roermond, 09-09-2018 (De Terp, Wel.Kom)

Datum/Tijd
Date(s) - 09/09/2018
2:00 pm - 5:00 pm

Locatie
Jongerencentrum de Terp

Categorieën


Soundful Sunday is een initiatief van Stichting CULON, gericht op talenteducatie vanaf het prille begin; het leren spelen van je instrument en de groei van de muzikant. De muzikanten staan in het middelpunt. Zij die podiumervaring willen op doen, connecties willen leggen, maar bovenal gewoon muziek willen maken samen met andere muzikanten!

Zoals de naam al zegt, sluiten wij onze week af met veel gezelligheid en muziek. Bij Soundful Sunday worden ook in de organisatie verschillende (ervaren) muzikanten betrokken, alsmede verschillende partners in de regio. In Roermond werken we samen met lokale ondernemers ondersteund door de gemeente Roermond.
Dit keer strijken wij neer bij het jongerenwerk van Wel.Kom in Jongerencentrum de Terp. Een allereerste keer bij een nieuwe en ontzettend toffe partner!
De coördinator van Soundful Sunday Roermond is Rick Vechel.

SPECIAL! Dit keer verzorgt Ruben Verkerke in samenwerking met Jongerencentrum De Terp/Wel.Kom een workshop. Het onderwerp is “Hoe maak je de beste DIY-opnames?”
De workshop is gratis maar er zijn maar een aantal plekken. Reserveer jouw plek hieronder! De workshop start om 13:00 in Jongerencentrum De Terp.

Wil je er vaker bij zijn? Bezoek dan snel onze volledige agenda waar ook informatie over de workshops zal staan die we vaker organiseren; dus waar gaan we genieten van muziek?

Bookings

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.