Soundful Sunday Heerlen, 25-02-2018

3:00 pm - 6:00 pm

Café Pelt

Categorieën

Op 25 februari is het weer de hoogste tijd om lekker samen muziek te maken tijdens de Soundful Sunday jamsessies! De eventuele kou spelen we weg, want er is plek voor iedereen om gezellig mee te spelen met, waar nodig, ondersteuning van onze muzikale begeleiders. Vanaf 15:00 is iedereen welkom in Café Pelt aan het Pancratiusplein.

Soundful Sunday is een initiatief van Stichting CULON, gericht op talenteducatie vanaf het prille begin; het leren spelen van je instrument en de groei van de muzikant. De muzikanten staan in het middelpunt. Zij die podiumervaring willen op doen, connecties willen leggen, maar bovenal gewoon muziek willen maken samen met andere muzikanten! Zoals de naam al zegt, sluiten wij onze week af met veel gezelligheid en muziek. Bij Soundful Sunday worden ook in de organisatie verschillende (ervaren) muzikanten betrokken, alsmede verschillende partners in de regio. In Heerlen werken we samen met: Stichting SCHUNK*, Arons Muziek en Café Pelt. De coördinator van Soundful Sunday Heerlen is Joey Wojcik.

Wil je er vaker bij zijn? Bezoek dan snel onze volledige agenda waar ook informatie over de workshops zal staan die we vaker organiseren; dus waar gaan we genieten van muziek? www.SoundfulSunday.nl