Soundful Sunday Heerlen – (23-12-18)

Date(s) - 23/12/2018
3:00 pm - 6:00 pm

Gasterie De Fabel

Categorieën Geen Categorieën

Soundful Sunday is een initiatief van Stichting CULON, gericht op talenteducatie vanaf het prille begin; het leren spelen van je instrument en willen groeien. Soundful Sunday draait om muzikanten. Muzikanten die podiumervaring willen op doen, muzikanten die willen spelen, muzikanten die andere muzikanten willen leren kennen of begeleiden en ondersteunen maar…
Vooral muzikanten die lekker muziek willen maken. Elke 4e zondag ook in Heerlen, bij Gasterie De Fabel. Tussen 15 en 18u is er plek voor iedereen om lekker mee te spelen met, waar nodig, de ondersteuning van de ceremoniemeesters van stichting CULON.

Zoals de naam zegt, gaat het om zondagen gevuld met muziek. Het einde van de week vieren met op een ongedwongen manier muziek maken. Bij Soundful Sunday worden ook in de organisatie verschillende (ervaren) muzikanten betrokken, alsmede verschillende partners in de regio. In Heerlen werken we samen met: Stichting SCHUNK*, Arons Muziek en Gasterie De Fabel.
De coördinator van Soundful Sunday Heerlen is Joey Wojcik.

Wil je er vaker bij zijn? Bezoek dan snel onze volledige agenda waar ook informatie over de workshops zal staan die we vaker organiseren; dus waar gaan we genieten van muziek?