Soundful Sunday – De Bosuil, Weert

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 07/07/2019
3:00 pm - 6:00 pm

Categorieën


Op 7 juli is elke muzikant en muziekliefhebber welkom bij Muziekcentrum De Bosuil. We starten met de eerste Soundful Sunday jamsessie/open podum in Weert! De backline en instrumenten staan klaar tussen 15 en 18u. Neem gerust je eigen instrument mee: plug & play!

Een jamsessie is dé uitgelezen mogelijkheid ervaring op te doen, je spel nog beter te maken en contacten te leggen met andere muzikanten. Vanaf september elke eerste zondag van de maand in Weert op roulerende locaties: de JAMSESSIE van Soundful Sunday!
De basis zal worden gelegd door enkele geschoolde muzikanten die de middag zullen leiden. Ieder instrument is welkom en elk niveau krijgt een kans, alle muzieksoorten (blues, jazz, funk, pop, rock, country, smartlappen enz.) zijn welkom.

Heb je altijd al eens op een podium willen staan, vind je dat jou muzikale kwaliteiten wel eens gehoord mogen worden, wil je jezelf wel eens in een band testen dan is dit je kans.
Verschillende mensen, verschillende stijlen, kortom voor ieder wat wils. Speel je geen instrument? Don’t worry: de bar is gewoon open en je kunt genieten van al het moois dat er op het podium gebeurt.